Täyttö Oy

IV-asentaja kiinteistöhuoltoon Turkuun!

HEI sinä IV-ASENTAJA! Meillä on paikka auki kiinteistöhuollon IV-asennusten ja huoltojen parissa Turun seudulla – lue lisää!

Nyt olisi tarjolla paikka IV-ASENTAJALLE monipuolisissa kiinteistöhuollon tehtävissä Turun seudulla!

 

Työssäsi teet kiinteistöhuoltoon kuuluvia IV-asennuksia, huoltoja sekä korjauksia monipuolisesti erilaisissa kiinteistöissä. Työhösi kuuluu myös suodattimien vaihdot, värähtely- ja virtausmittaukset sekä raportointi. Työ on kokoaikainen ja vakituinen, sekä pääosin päivätyötä.

 

Sinulta toivottavasti löytyy alan koulutus, Työturvallisuus- ja B-ajokortti sekä jonkin verran työkokemusta, mutta mikään superseppä ei tarvitse vielä olla – me autamme kehittymään sellaiseksi! Palkkaus on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Teemuun yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557, tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.