Täyttö Oy

Jauhemaalari Pirkkalaan!

Jauhemaalauksen ammattilainen! Nyt tarjolla vakituinen paikka JAUHEMAALARINA Pirkkalassa uusissa tiloissa ja huippu porukassa – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme JAUHEMAALARIA vakituiseen työsuhteeseen ja päivätyöhön Pirkkalaan uusiin tiloihin!

 

Työssäsi pääset työskentelemään upouuden maalaamon tiloissa ohutlevytuotteiden sekä monipuolisten metallikappaleiden jauhemaalauksen parissa. Työssä jauhemaalataan niin suurempia eriä osia, kuin myös yksittäiskappaleita. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pirkkalassa, ja töitä tehdään päivätyönä ma-pe.

 

Toivomme sinulta jo muutaman vuoden kokemusta jauhemaalauksesta ja sen prosessien tuntemuksesta. Tärkeintä on kuitenkin omatoiminen, tarkka ja innokas asenne työhön!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.