Täyttö Oy

Kahvilatyöntekijä konditoria Paakariin Kangasalle!

Innokas kahvilatyöntekijä HOI! Nyt avoinna paikka upeassa Konditoria Paakarissa Kangasalla KAHVILATYÖNTEKIJÄNÄ – Klikkaa ja lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Konditoria Paakariin nyt KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ Kangasalle!

 

Työssäsi hoidat kahvila-konditorian ylläpitoa, palvelet asiakkaita ja tarjoilet niin vedet kielelle tuovat voileivät, makeat leivokset kuin kakutkin kahvien ja virvokkeiden kera asiakkaille ensiluokkaisella palveluasenteella! Työtä tehdään upeissa jugend-talon tiloissa aivan Kangasalan keskustassa pääosin arkisin 8-17.30 välillä, sekä satunnaisesti lauantaisin. Töitä on tarjolla alustavasti noin 30 tuntia viikossa.

 

Työ edellyttää alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta sekä hygienia- ja anniskelupassia. Toivomme sinun olevan myös itsenäiseen työhön kykenevä, positiivisella asenteella varustettu, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen ja sopimuksen mukaan, palkkatoive huomioiden.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Työt alkavat lokakuun puolen välin paikkeilla, mutta haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.