Täyttö Oy

Kahvilatyöntekijöitä Tampereelle

Hei SINÄ innokas asiakaspalvelija! Nyt olisi pullantuoksuista työtä tarjolla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella – lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ Tampereella sijaitseviin kahviloihin.

 

Työssäsi hoidat kahvilan toimintaa yleisesti, ja muun muassa täydennät myytäviä tuotteita, olet kassalla myymässä ja palvelet asiakkaita, pidät huolta yleisestä siisteydestä sekä varmistat asiakkaiden viihtyvyyden.

 

Toivomme, että omaat aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, sinulta löytyy kokemusta erikoiskahveista ja hygieniapassi. Töitä tehdään ma-su välillä ja työajat vaihtelevat klo 7-20. Töitä on tarjolla suuremmilla tunneilla, jos töitä haluaa tehdä täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti, jolloin työt sopivat opiskelijoille tai lisätöitä kaipaavalle! Työt alkavat nopealla aikataululla, joten laitathan hakemusta pikaisesti tai soita suoraan Teemulle 050 377 8557!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Teemuun yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*