Täyttö Oy

Kahvilatyöntekijöitä Tampereelle

Hei innokas kahvilatyöntekijä!

Etsimme asiakkaallemme KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ Tampereella sijaitseviin kahviloihin.

 

Työssäsi täydennät myytäviä tuotteita, olet kassalla myymässä, varmistat kahvilan siisteyden sekä hoidat yleistä asiakaspalvelua ja varmistat asiakkaiden viihtyvyyden.


Toivomme, että olet tehnyt aikaisemmin asiakaspalvelua ja sinulta löytyy hygieniapassi. Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-la välillä ja työajat vaihtelevat klo 7–20 välillä. Töitä on tarjolla suuremmilla tunneilla, jos töitä haluaa tehdä täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti, jolloin työt sopivat myös opiskelijoille tai lisätöitä kaipaaville! Työt alkavat nopealla aikataululla, joten laitathan hakemusta tulemaan pikaisesti tai soita suoraan Teemulle 050 377 8557!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on TES mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Teemuun yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*