Täyttö Oy

Kaivinkoneenkuljettaja kaapelointitöihin

Etsimme nyt asiakkaallemme KAIVINKONEENKULJETTAJAA kaapelointitöihin Etelä-Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueelle!

 

Työtehtävät sisältävät pääasiassa sähkökaapeloinnin kaivuutöitä Etelä-Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Tarjolla on hyvälle kuskille vakituinen paikka huippuporukassa!

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta kaivinkoneella ja työmailla työskentelystä, voimassa olevaa Työturvallisuus- ja Tieturvakorttia, sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. 

 

Tarjoamme paikan hyvässä porukassa, ja mahdollisuuden näyttää oman osaamisesi. Käytettävät koneet ovat nykyaikaisia, pyörä- sekä tela-alustaisia ja kooltaan 5-15 tonnisia. Palkkaus on kokemuksen ja sopimuksen mukaan 14-20 euroa tunnilta, plus työehtosopimuksen/verottajan ohjeistuksen mukaiset lisät.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Älä siis aikaile vaan ole yhteydessä tai laita hakemusta tulemaan! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

Rakennusalan hakemus

Rakennusmiehet, kirvesmiehet yms.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*