Täyttö Oy

Kaivinkoneenkuljettaja pääkaupunkiseudulle!

Hei sinä PK-seudulla asusteleva KAIVINKONEENKULJETTAJA! Meillä on tarjolla mielenkiintoinen työpaikka mahdollisesti juuri sinulle – LUE LISÄÄ!

 

Etsimme asiakkaallemme nyt sekä pyörä-, että tela-alustaiselle kaivinkoneelle KAIVINKONEENKULJETTAJAA monipuolisiin maanrakennusalan projekteihin pääkaupunkiseudulle!

 

Työssäsi ajat eri kokoisia kaivinkoneita monipuolisissa pohja- ja ympäristörakentamisen projekteissa PK-seudulla. Projektit voivat olla talojen ja rakennusten pohjatöitä, salaojituksia tai piha- ja ympäristörakentamista.

 

Toivomme, että sinulle olisi kertynyt kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta jo jonkin verran. 3D-ohjauksen osaamisesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä! Sinulta tulisi löytyä myös työturvallisuuskortti. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin huolellisuus, tarkkuus ja innokas ote työhön!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kivioja puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi www.taytto.fi

Rakennusalan hakemus

Rakennusmiehet, kirvesmiehet yms.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*