Täyttö Oy

Kaivinkoneenkuljettaja Pirkanmaalle!

HOI sinä KAIVINKONEENKULJETTAJA! Nyt olisi tekevälle kaivinkonekuskille paikka avoinna kaudelle 2024 Tampereen seudulla - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme KAIVINKONEENKULJETTAJAA maanrakennustyömaille Tampereelle ja ympäryskuntiin kaudelle 2024!

 

Työmaat koostuvat pääasiassa rivi- ja kerrostalojen maalämpöremonttikohteista sekä salaojituksista. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Tampereen seudulla, mutta keikkoja on myös PK-seudun suunnalla kauden aikana. Koneina toimivat pääasiassa 5-10t tela- ja pyöräalustaiset koneet (ei 3D).

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta, työhön tarttuvaa oma-aloitteista asennetta sekä Työturvallisuus- ja ajokorttia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten meillä saat aina laadukkaat työvaatteet, maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat arviolta huhtikuun aikana, mutta valintoja tehdään jo ennen sitä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.