Täyttö Oy

Kaivinkoneenkuljettaja Tampereelle!

HOI sinä KAIVINKONEENKULJETTAJA! Nyt Olisi tekevälle kaivinkonekuskille paikka avoinna heti Tampereen seudulla – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt KAIVINKONEENKULJETTAJAA maanrakennustyömaille Tampereelle ja ympäryskuntiin!

 

Työmaat koostuvat kaiken kokoisista kohteista aina omakotitalon pohjista teollisuusalueiden infra- ja pohjarakentamisen kohteisiin joissa pääset monipuolisesti eri pohjarakentamisen työvaiheisiin kiinni. Tärkeää työssä on itseohjautuvuus ja tekemisen meininki, jossa myös kopista ollaan valmiita astumaan uloskin tarvittaessa!

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta, työhön tarttuvaa asennetta sekä työturvallisuuskorttia. Selvää etua tehtävään saat 3D-laitteiden käyttökokemuksesta.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten meillä saat aina laadukkaat työvaatteet, maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä on kokemuksen mukaan 14-19 € tunnilta.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.