Täyttö Oy

Kaivinkoneenkuljettaja Tampereelle!

HOI sinä KAIVINKONEENKULJETTAJA! Meillä olisi useampi paikka avoinna Tampereen seudulla jo kokemusta omaavalle kaivinkonekuskille – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt kahta KAIVINKONEENKULJETTAJAA maanrakennustyömaille Tampereen talousalueelle! Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla, mutta pääasiassa Tampereella ja ympäryskunnissa.

 

Työmaat ovat isoja pohja- ja infrarakentamisen kohteita, joissa pääset monipuolisesti eri pohjarakentamisen työvaiheisiin kiinni! Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta, kokemusta 3D-hallintalaitteista, sekä työturvallisuuskorttia. Selvää etua tehtävään saat pohjarakentamisen työkokemuksesta.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten meillä saat aina laadukkaat työvaatteet, maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on kokemuksen mukaan 15-20 €/tunti, sekä lisäksi kaikki verottajan ja TES:n mukaiset lisät sekä korvaukset.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*