Täyttö Oy

Kaivinkoneenkuljettaja

Etsimme nyt asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajaa Tampereelle ja ympäryskuntiin.

 

Työtehtävät sisältävät pääasiassa rakennusten pohjien tekoa, sekä jonkin verran purku- ja kuormaustöitä. Tarjolla on hyvälle kuskille vakituinen paikka vakavaraisessa yrityksessä ja ammattitaitoisessa porukassa!

 

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta kaivinkoneella ja työmailla työskentelystä, voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia, 3D-ohjainlaitteiden hallintaa sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. 

 

Tarjoamme paikan hyvässä porukassa, mahdollisuuden näyttää omaa ammattitaitoasi sekä kehittää itseäsi uudelle tasolle. Käytettävät koneet ovat nykyaikaisia, pyörä- sekä tela-alustaisia ja kooltaan 15-35 tonnisia. Palkkaus on kokemuksen ja sopimuksen mukaan 14-20 euroa tunnilta, plus työehtosopimuksen/verottajan ohjeistuksen mukaiset lisät.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Älä siis aikaile vaan ole yhteydessä tai laita hakemusta tulemaan! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

Rakennusalan hakemus

Rakennusmiehet, kirvesmiehet yms.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*