Täyttö Oy

Kaivinkoneenkuljettajia Lahden seudulle!

Hei konekuskit! Nyt kaksi paikkaa avoinna kaapelityömaista kokemusta omaaville KAIVINKONEENKULJETTAJILLE Lahden seudulla - Lue lisää!

Etsimme nyt kahta KAIVINKONEENKULJETTAJAA kaapelityömaille ympäri Lahden seutua!

 

Työssäsi kuljettajaparin kanssa kaivinkoneilla toinen kaivaa kaapelikaivantoa auki, ja toinen täyttää sitä kaapeloinnin jälkeen perästä ja viimeistelee pinnan. Käytettävät koneet ovat kooltaan alle 15t koneita.

 

Toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta kaivinkoneista ja etenkin kaapelityömailla työskentelystä, mutta reipas ja oma-aloitteinen asenne on tärkein!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.