Täyttö Oy

Keittiömestari Arto Rastas Catering:lle Villa Hakkariin!

Hei SINÄ ammattikeittiössä kokenut timantti! Nyt tarjolla on loistava ja mielenkiintoinen paikka KEITTIÖMESTARINA Ravintola Villa Hakkarissa ja Arto Rastas Cateringillä – Lue lisää!

Etsimme nyt KEITTIÖMESTARIA Ravintola Villa Hakkariin, sekä Arto Rastas Catering:lle vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi olet vetovastuussa Lempäälässä sijaitsevasta tilausravintolasta Villa Hakkarista, sekä pitopalvelutoiminnasta ympäri Suomea. Työtehtäväsi ovat monipuoliset, ja sisältävät muun muassa vastaamista reseptiikasta, tilauksista, keittiön toiminnasta ja henkilöstöstä. Olet myös osana kehittämässä ravintolatoimintaa kohti tulevaisuutta.

 

Toivomme sinun omaavan jo useamman vuoden kokemuksen ammattikeittiössä työskentelystä, ja aiempi esihenkilökokemus on selväksi eduksesi. Olet joustava, kannustava ja positiivisen asenteen omaava henkilö, jolla ei intohimo työtään kohtaan lopu kesken. Sinulta tuli luonnistua myös monipuolisesti eri keittiön työtehtävät. B-ajokortti on välttämätön.

 

Tarjolla on monipuolinen, vastuullinen ja erittäin mielenkiintoinen paikka, jossa pääset niin kehittämään itseäsi ammatillisesti, kuin myös tuomaan oman osaamisesi esille. Pääset osaksi kannustavaa ja iloista ammattilaisten tiimiä, ja tarjoamme sinulle myös kattavat henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan!

Heräsikö mielenkiintosi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.