Täyttö Oy

Kesätyö: Á la carte-kokkeja Tampereelle!

HEI sinä keittiön terävin kokkiveitsi! Nyt paikkoja tarjolla innokkaille tekijöille kesätyössä Á LA CARTE-KOKKINA Tampereella – Lue lisää!

Etsimme nyt kesätöihin Á LA CARTE-KOKKEJA ravintolakeittiöihin Tampereelle!

 

Työssäsi olet osana ammattimaista keittiötiimiä rivikokkina, ja valmistat sekä á la carte – ja lounasannoksia niin yksin kuin yhdessä nautittaviksi. Pääset osaksi tiimiä tekemään ammattitaidolla ja käsityönä valmistettua herkullista ruokaa päivittäin!

 

Odotamme sinulta kunnianhimoista ja kehittymiskeskeistä asennetta, intohimoa hyvän ruoan valmistukseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

 

Työt alkavat touko-kesäkuun aikana, ja kestävät elo-syyskuulle. Toivomme, että voisit työskennellä vähintään 2 kuukautta kokoaikaisesti. Palkkaus tehtävässä sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

Meillä Täytöllä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.