Täyttö Oy

Kiinteistönhuoltaja kone- ja sisähuoltotöihin!

Hei kiinteistöhuollon osaaja! Nyt tarjolla vakituinen paikka perheyrityksen riveissä kone- ja sisähuoltotöiden parissa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt KIINTEISTÖNHUOLTAJAA Tampereelle vakituiseen pestiin perheyrityksen huumorintajuisiin riveihin!

 

Työtehtäväsi sisältävät pääasiassa konetöitä erilaisilla laitteilla (pyörä-, lakaisu-, hiekoituskoneet ja leikkurit), sekä satunnaisia sisähuollon töitä LVI:n, korjaustöiden ja muun talotekniikan parissa. Työajat sijoittuvat pääosin päiväsaikaan, mutta työ sisältää myös päivystystä.

 

Selkeää etua tehtävään saat kiinteistöhoitajan tutkinnosta, kokemuksesta koneiden käytössä tai teknisestä taustasta, kuten esimerkiksi LVI-, sähkö- tai rakennusalan kokemuksesta. Arvostamme erityisesti myös työn kautta hankittua kokemusta! Voit siis olla jo kokenut konkari, tai vasta alalle pyrkivä – asenne ratkaisee!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!
Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.