Täyttö Oy

Kiinteistönhuoltaja konetöihin Tampereen seudulle!

Hei SINÄ kiinteistöhuollon ja koneiden käytön osaaja! Nyt tarjolla paikkoja kiinteistöhuollossa konetöiden parissa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt KIINTEISTÖNHUOLTAJIA Tampereelle konetöihin!

 

Työtehtäväsi sisältävät pääasiassa konetöitä erilaisilla laitteilla (pyörä-, lakaisu-, hiekoituskoneet, aurat ja leikkurit), sekä satunnaisia muita kiinteistöhuollon töitä niin rakennusten sisällä kuin ulkonakin. Työajat sijoittuvat pääosin päiväsaikaan, mutta työ sisältää myös päivystystä.

 

Työ edellyttää vähintään B-ajokorttia, Työturvallisuuskorttia sekä kokemusta kiinteistötraktorin tai pyöräkoneen käytöstä. Selkeää etua tehtävään saat kiinteistöhoitajan tutkinnosta tai teknisestä taustasta, kuten esimerkiksi LVI-, sähkö- tai rakennusalan kokemuksesta. Arvostamme erityisesti myös työn kautta hankittua kokemusta!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!
Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.