Täyttö Oy

Kiinteistönhuoltaja sisähuoltotöihin Tampereelle!

Hei sinä kiinteistöhuoltotyöstä kiinnostunut! Nyt tarjolla vakituinen työpaikka kiinteistöhuollon terävimmässä kärjessä sisähuoltotöiden parissa – lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt KIINTEISTÖNHUOLTAJAA Tampereelle vakituiseen pestiin! Työ alkaa vuokratyösuhteena, josta on tarkoitus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

 

Työtehtäväsi sisältävät pääasiassa sisähuollon töitä, eli pienimuotoisia korjaustöitä, LVI-huoltoja ja automaatioiden säätöjä muun muassa! Ulkotöitä kuuluu töihin satunnaisesti myös, pääasiassa kuitenkin talviaikaan. Työajat ovat pääsääntöisesti päivävuoroa, mutta voivat hieman vaihdella kelin ja tilanteen mukaan.

 

Selkeää etua tehtävään saat kiinteistöhoitajan tutkinnosta tai teknisestä taustasta, kuten esimerkiksi LVI-, sähkö- tai rakennusalan kokemuksesta. Arvostamme erityisesti myös työn kautta hankittua kokemusta! Voit siis olla jo kokenut konkari, tai vasta alalle pyrkivä, innokkaalle tekijälle myös koulutus työhön onnistuu!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.