Täyttö Oy

Kiinteistönhuoltajia Tampereen alueelle!

HOHOI sinä kiinteistöalan töistä kiinnostunut seppä! Meillä on paikkoja useammalle KIINTEISTÖNHUOLTAJALLE Tampereelle ja lähialueille – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt KIINTEISTÖNHUOLTAJIA vakituisiin töihin Tampereelle!

 

Työssäsi teet kokonaisvaltaisesti eri kiinteistöhuollon töitä vuodenaikojen mukaan huippuporukassa! Työ sisältää niin piha-alueiden siistimistä, nurmikon leikkuuta, hiekoitusta, lumenpoistoa ja paljon muita erilaisia kiinteistön huollon ja ylläpidon tehtäviä, kuten pieniä korjaus- ja remontointitöitä – tylsää ei siis varmasti töissä ole!

 

Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiviin klo 7-17 välille, ja voi sisältää myös päivystystyötä. Etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta kiinteistöhuollon parista, rakennusalalta tai eri työkoneiden ajokokemuksesta. Työ edellyttää työturvallisuuskorttia sekä B-ajokorttia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.