Täyttö Oy

Kojeistoasentajia Tampereelle ja Kangasalle!

Onko sähkön perusteet hallussa? Piirikaavioitakin nähnyt? Hae nyt keskusvalmistuksen ja laitesähköistyksen pariin Tampereelle ja Kangasalle – Lue lisää!

Nyt on tarjolla loistava paikka KOJEISTOASENTAJANA Kangasalla ja Tampereella!

 

Tässä monipuolisessa työssä voit olla joko keskus- ja anturivalmistuksen parissa, tai laitesähköistyksen puolella johdottamassa ja kytkemässä sähköjä isoihin työkoneisiin! Työ on hyvin monipuolista, ja vaihtelua sekä uuden oppimista ei varmasti puutu.

 

Arvostamme kokemusta sähköjen parista joko opintojen tai työkokemuksen kautta tai vaikka harrastusten parista ajoneuvosähköjen puolelta! Etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta sähkötöistä sekä piirikaavioiden lukutaidosta, mutta tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Aloituspalkkaus tehtävässä on noin 13€ tunnilta, kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ota yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, teemu@taytto.fi tai puh. 050 377 8557

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.