Täyttö Oy

Kojeistoasentajia Tampereelle ja Kangasalle!

Nyt olisi paikkoja tarjolla mielenkiintoisten laitteiden ja mahtavan työporukan parissa sähkö- ja automaatioalalla – jatkathan lukemista!

 

Etsimme asiakkaallemme nyt sähkö- ja automaatiokeskusten sekä erilaisten anturien kokoonpanoon KOJEISTOASENTAJIA Tampereelle ja Kangasalle!

 

Työtehtäväsi koostuvat erilaisten sähkö- ja automaatiokeskusten sekä kojeistolaitteiden kokoonpano- ja asennustöistä. Työ on pitkälti itsenäistä, ja kokoat laitteita sähkökaavioiden ja piirustusten pohjalta. Työ on joustavaa päivätyötä maanantaista perjantaihin, ja työt voit aloittaa aamulla klo 6-8 miten itse haluat! Saat työhön kattavan perehdytyksen, sekä tukea työssä onnistumiseen niin esihenkilöiltä kuin työkavereiltasi.

 

Työssä tarvitaan sähkö- ja automaatioalan koulutusta tai kokemuksen kautta hankittua osaamista ja sähkökuvien sekä piirikaavioiden lukutaitoa – innokasta asennetta unohtamatta!

 

Meillä arvostetaan ahkeraa työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus myös kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten, tai soita vaikka Sampsalle! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*