Täyttö Oy

Kojeistoasentajia Tampereelle!

Hei sähköalan osaaja, tai sellaiseksi haluava! Nyt olisi paikkoja tarjolla mielenkiintoisten laitteiden ja mahtavan työporukan parissa sähkö- ja automaatioalalla – jatkathan lukemista!

 

Etsimme asiakkaallemme nyt sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanoon ja asennukseen KOJEISTOASENTAJIA Tampereelle!

 

Työtehtäväsi koostuvat erilaisten sähkö- ja automaatiokeskusten sekä kojeistolaitteiden kokoonpano- ja asennustöistä. Työ on pitkälti itsenäistä, ja kokoat laitteita sähkökaavioiden ja piirustusten pohjalta. Työ on joustavaa päivätyötä maanantaista perjantaihin, ja työt voit aloittaa aamulla klo 6-8 miten itse haluat! Saat työhön myös kattavan perehdytyksen, sekä tukea työssä onnistumiseen niin esihenkilöiltä kuin työkavereiltasi.

 

Työssä tarvitaan sähkö- ja automaatioalan koulutusta tai kokemuksen kautta hankittua osaamista, keskittymiskykyä, oma-aloitteisuutta ja sähkökuvien sekä piirikaavioiden lukutaitoa – innokasta asennetta unohtamatta!

 

Työ alkaa vuokratyösuhteena, josta tarkoituksena on vakinaistua töiden sujumisen mukaan asiakasyrityksen kirjoille. Meillä arvostetaan ahkeraa työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus myös kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus on vähintään teknologia-alan TES mukaisesti, mutta oma osaamisesi ja kokemuksesi vaikuttaa myös.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten, tai soita vaikka Sampsalle! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

Sähköalan hakemus

Sähkömiehet, kokoonpanotyöntekijät yms.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*