Täyttö Oy

Kokenut CNC-Koneistaja Karstulaan!

Nyt on erikoistyypille erikoishomma tarjolla! CNC-Koneistus ja mallinnus hallussa? Jos vastasit kyllä, niin lue lisää ja hae nyt!

Etsimme nyt asiakkaallemme kokenutta CNC-KONEISTAJAA vakituiseen työhön Karstulaan!

 

Työssäsi ensin 3D-mallinnat kappaleet asiakkaan toiveiden ja ohjeiden mukaan Mastercamillä, jonka jälkeen työstät kappaleet erilaisilla 3- ja 5-akselisilla työstökeskuksilla. Kappaleet ovat miltei aina yksittäiskappaleita tai hyvin pieniä sarjoja, eli vaihtelua työssä riittää!

 

Työ edellyttää itseohjautuvuutta, useamman vuoden kokemusta koneistuksesta, ohjelmointitaitoa joko Fanucilla, Heidenhainilla tai HAASilla, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.