Täyttö Oy

Kokkeja Arto Rastas Catering:lle Tampereelle!

HOI catering-mestarit ja sellaisiksi pyrkivät! Nyt tarjolla on loistava paikka KOKKINA Arto Rastas Catering:llä – Lue lisää!

Etsimme nyt KOKKEJA vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin Arto Rastas Catering:lle Tampereelle!

 

Työssäsi olet osana ammattimaista ja innovaatiota täynnä olevaa keittiötiimiä luomassa unohtumattomat tarjottavat juhliin ja tapahtumiin. Ruoat ovat aina alusta loppuun käsin tehtyjä luomuksia, jotka eivät parrasvaloja kaihda! Olet työssäsi olennainen osa asiakkaiden juhlien ikimuistoista onnistumista.

 

Odotamme sinulta kunnianhimoista ja kehittymiskeskeistä asennetta, intohimoa hyvän ruoan valmistukseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Toivomme sinun omaavan jo aiempaa catering-kokemusta ja ymmärrystä ammattikeittiössä työskentelystä sekä voimassa olevan B-ajokortin.

 

Pääset osaksi ammattilaisten tiimiä, jossa myös sinun kehittymistäsi tuetaan. Catering -työt painottuvat viikonloppuihin, mutta täydet tunnit saat cateringin lisäksi Dining 26- ja Periscope-ravintoloissa työskentelystä. Työpäivät sijoittuvat koko viikolle ma-su, ja viikoittainen työaika on 37,5h. Palkkaus tehtävässä sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

Tutustu sivuihin ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi! https://www.artorastascatering.fi/catering/

 

Meillä Täytöllä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Heräsikö mielenkiintosi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*