Täyttö Oy

Kokki huoltoasemalle Sastamalaan!

HOHOI Chef, tule meille töihin! Nyt tarjolla loistava paikka KOKKINA palvelevalla huoltoasemalla Sastamalassa – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme KOKKIA palvelevalle huoltoasemalle luonnonkauniiseen Sastamalaan!

 

Työssäsi valmistat buffetlounaita, erilaisia leipomuksia sekä listaruokia monipuolisesti, ja huolehdit tietenkin hyvästä hygieniasta ja siisteydestä keittiössä! Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 7–22 välillä maanantaista sunnuntaihin.

 

Työ edellyttää sinulta soveltuvaa koulutustaustaa, lounasruokien valmistuskokemusta sekä hygieniapassia. Aloitus työssä on hyvin joustavasti sovittavissa.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*