Täyttö Oy

Kokki päivätyöhön Kangasalle!

Hei SINÄ siellä! Etsinnässä päivätyö keittiöalalta mahtavasta työporukasta? Tässä saattaa olla sinun tuleva työpaikkasi – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt KOKKIA lounasravintolaan Kangasalle!

 

Työtehtäviisi sisältyy päivittäisten lounasruokien valmistus alusta loppuun. Tässä työssä saat vapautta ja vastuuta, sekä käyttää myös omaa luovuuttasi ruokalistojen laadinnassa! Työssäsi olet avainasemassa varmistamassa maistuvat ja leppoisat lounashetket asiakkaille. Työpäivät päättyvät pääasiassa ennen klo 16.30, ja työt painottuvat arkipäiviin. Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan 30–37,5 tuntia viikossa. Työ edellyttää hygieniapassia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*