Täyttö Oy

Kokki ravintola Periscopeen Tampereelle!

JOU sinä keittiön terävin kokkiveitsi! Nyt paikka tarjolla intohimoiselle osaajalle suoraan Ratinan kattojen yllä KOKKINA Ravintola Periscopessa – Lue lisää!

Etsimme nyt KOKKIA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Ravintola Periscopeen Ratinan kattojen yläpuolelle!

 

Työssäsi olet osana ammattimaista keittiötiimiä rivikokkina, ja valmistat sekä á la carte – ja lounasannoksia niin yksin kuin yhdessä nautittaviksi. Periscopessa ruoka on alusta loppuun sydämellä, ammattitaidolla ja käsityönä valmistettua herkullista ruokaa, jossa näkyvät ja maistuvat niin paikalliset herkut kuin maut ympäri maailmaakin!

 

Odotamme sinulta kunnianhimoista, luovaa ja kehittymiskeskeistä asennetta, intohimoa hyvän ruoan valmistukseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Toivomme sinulla olevan jo useamman vuoden kokemus ammattikeittiössä työskentelystä.


Tarjolla on monipuolinen paikka, jossa pääset osaksi ammattilaisten tiimiä ja myös sinun kehittymistäsi tuetaan. Työvuoroja on ma-su välillä ja viikkotyöaika on 37,5h. Palkkaus tehtävässä sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

Tutustu ravintolaan ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi! https://www.ravintolaperiscope.fi/esittely/

 

Meillä Täytöllä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Heräsikö mielenkiintosi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*