Täyttö Oy

Kokoonpanija laitevalmistukseen Kangasalle!

Tekniikka lähellä sydäntä? Kokoonpanotyöt teollisuudessa kiinnostaa? HYVÄ! Tule KOKOONPANIJAKSI laitevalmistukseen Kangasalle – Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme KOKOONPANIJAA laitevalmistukseen Kangasalle!

 

Työssäsi pääset kokoamaan ja asentamaan isoja laitteita, kuten nostureiden puomirakenteita ja kuljetinosia. Työtehtäväsi sisältävät niin mekaanista asennusta ja kokoonpanoa, kuin myös valmiiden hydrauliikka- ja sähkökomponenttien kytkentää ja asennusta.

 

Koulutustaustasi voi olla niin autonasennuksen, metallialan kuin koneenasennuksenkin puolelta, tai vain puhtaasti työkokemuksen ja harrastusten kautta hankittua kokemusta. Etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta mekaanisesta asennuksesta, mutta tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Aloituspalkkaus tehtävässä on noin 13 €/tunti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ota Teemuun yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.