Täyttö Oy

Kokoonpanija Ylöjärvelle

Hei sinä! Kiinnostaako tekniikka ja monipuolinen kokoonpanotyö? Hae meille KOKOONPANIJAKSI!

Meillä on tarjolla sinulle töitä monipuolinen työ laitteiden, tekniikan ja mekaniikan parissa asiakasyrityksellämme KOKOONPANIJANA!

 

Työssäsi pääset tekemään mekaanista kokoonpanoa, pieniä hydrauliikka-asennuksia sekä valmiiden johtosarjojen kytkentää ja asennuksia. Töitä tehdään mukavassa porukassa päivävuorossa Ylöjärvellä.


Toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta kokoonpanosta tai asennuksista, mutta kaikessa ei tarvitse olla ammattilainen. Saat työhön todella hyvän ja kattavan perehdytyksen heti alusta lähtien. Palkkaus riippuu kokemuksestasi, ja asettuu 13-20€/h välille. Työt alkavat pikaisella aikataululla joten soitathan Teemulle 050 3778557 tai laita hakemusta niin olemme yhteydessä sinuun!

 

Työ alkaa vuokratyösuhteena, josta tarkoituksena on vakinaistua töiden sujumisen mukaan asiakasyrityksen kirjoille. Meillä arvostetaan ahkeraa työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten työntekijöillämme on mahdollisuus myös kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! 

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ota yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*