Täyttö Oy

Kokoonpanija Ylöjärvelle

Hei kokenut KOKOONPANIJA! Nyt on tarjolla hydrauliikkakomponenttien kokoonpanoa huipputiimissä!

Työtehtäviisi kuuluu itsenäisesti kokonaisten hydraulijärjestelmien kokoaminen, lohkokokoonpanoa, järjestelmien koekäyttöä sekä lähetysten valmistelua.

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta hydrauliikka-asennuksista. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet todellinen tiimipelaaja. Töitä tehdään moderneissa tiloissa, laadukkailla työkaluilla ja mukavassa porukassa. Työhön järjestetään hyvä perehdytys ja aivan kaikkea ei tarvitse osata täydellisesti, vaan asenne ratkaisee! Palkkaus on hyvä, ja siihen vaikuttaa oma osaamisesi ja kokemuksesi.

 

Töitä tehdään päivävuorossa ja työajassa on joustoa. Laitathan pian hakemusta, sillä hyvällä tyypillä työt alkavat pikaisesti!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä vähintään TES mukaan, mutta omalla työkokemuksella voi vaikuttaa palkkaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi www.taytto.fi

Avoin hakemus

Kerro meille millaista työtä haluaisit tehdä

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*