Täyttö Oy

Kokoonpanijoita Kangasalalle ja Tampereelle!

Kiinnostaako tekniikka ja kokoonpanotyöt? Pysyykö työkalut käsissä? Jos vastasit kyllä, lue lisää ja hae meille KOKOONPANIJAKSI koneenrakennukseen Tampereelle tai Kangasalalle!

Nyt on tarjolla erinomainen mahdollisuus, sillä etsimme asiakkaallemme KOKOONPANIJOITA koneenrakennuksen pariin Kangasalle ja Tampereelle vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin!

 

Työssäsi pääset kokoamaan ja asentamaan isoja laitteita, kuten nostureiden puomirakenteita ja kuljetinosia. Töitä tehdään moderneilla laitteilla ja työkaluilla työympäristössä, jossa niin ilmanvaihdosta kuin työtyytyväisyydestä pidetään harvinaisen hyvin huolta! Työtehtäväsi sisältävät niin mekaanista asennusta ja kokoonpanoa, kuin myös valmiiden hydrauliikka- ja sähkökomponenttien kytkentää ja asennusta.

 

Koulutustaustasi voi olla niin autonasennuksen, metallialan kuin koneenasennuksenkin puolelta, tai vain puhtaasti työkokemuksen kautta hankittua osaamista – me halutaan kuulla juuri sinusta! Etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta mekaanisesta asennuksesta, mutta tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Aloituspalkkaus tehtävässä on noin 13 €/tunti.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*