Täyttö Oy

Kokoonpanijoita Kangasalle!

Kiinnostaako tekniikka ja kokoonpanotyöt? Pysyykö työkalut käsissä? Jos vastasit kyllä, lue lisää ja hae meille KOKOONPANIJAKSI koneenrakennukseen Kangasalalle!

Nyt etsimme asiakkaallemme KOKOONPANIJOITA koneenrakennuksen pariin Kangasalle vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin!

 

Työssäsi pääset kokoamaan ja asentamaan isoja laitteita, kuten nostureiden puomirakenteita ja kuljetinosia. Töitä tehdään moderneilla laitteilla ja työkaluilla työympäristössä, jossa niin ilmanvaihdosta kuin työtyytyväisyydestä pidetään harvinaisen hyvin huolta! Työtehtäväsi sisältävät niin mekaanista asennusta ja kokoonpanoa, kuin myös valmiiden hydrauliikka- ja sähkökomponenttien kytkentää ja asennusta.

 

Koulutustaustasi voi olla niin autonasennuksen, metallialan kuin koneenasennuksenkin puolelta, tai vain puhtaasti kokemuksen kautta hankittua osaamista esimerkiksi autojen, mopojen tai muiden laitteiden parista – me halutaan kuulla juuri sinusta! Etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta mekaanisesta asennuksesta, mutta tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Aloituspalkkaus tehtävässä on 13 euroa tunnilta.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*