Täyttö Oy

Kokoonpanoasentajia

Hei sinä! Koetko erilaiset kokoonpano- ja asennustyöt omaksesi? Jos vastasit kyllä – HIENOA! Lue loppuun, sillä meillä on tarjolla mielenkiintoinen työpaikka mahdollisesti juuri sinulle!

Etsimme nyt asiakkaallemme Akaaseen KOKOONPANOASENTAJIA isojen työkoneiden kokoonpano- ja valmistustehtäviin!

 

Työssäsi kokoat ja valmistat isoja työkoneita erilaisiin kierrätysalan ja teollisuuden tarpeisiin. Asennat niin mekaanisia osia, kuin myös hydrauliikkaletkuja ja -putkia sekä valmiita johtosarjoja piirustusten mukaan. Työtä tehdään vaihtelevasti 2-vuorotyönä (6-14 ja 14-22) tai päivävuorossa.

 

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi metallialan tai ajoneuvoasennuksen puolelta. Me arvostamme myös suuresti työn kautta hankittua teknistä osaamista, kokemusta erilaisista asennus- ja korjaustöistä, sekä ymmärrystä teknisten piirustusten päälle. Oma-aloitteisuus, uuden oppimiskyky sekä huolellisuus ovat kuitenkin tehtävässä menestymisen tärkeimpiä edellytyksiä.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä on vähintään 14 €/tunti, ja sovitaan aina aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi www.taytto.fi

Avoin hakemus

Kerro meille millaista työtä haluaisit tehdä

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*