Täyttö Oy

Kondiittori osa-aikatyöhön Hämeenlinnaan!

OHOI Sinä makeiden herkkujen mestari! Meillä on etsinnässä KONDIITTORI alkuun osa-aikaiseen työhön Hämeenlinnaan – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt alkuun osa-aikaista KONDIITTORIA Hämeenlinnaan!

 

Tässä työssä toimit osana leipurikondiittorien tiimiä, jossa pääset valmistamaan niin täyte- ja juustokakkuja, piiraita kuin leivoksiakin vitriineihin, kauppoihin ja kahviloihin! Kädentaidot leipomisessa, nopeudessa, tarkkuudessa ja koristelussa ovat avainasemassa työssäsi!

 

Työtä on tarjolla aluksi osa-aikaisesti, mutta tarvetta on lähitulevaisuudessa myös kokoaikaiselle työntekijälle.

 

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, ahkera ja positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja! Alan koulutus sekä hygieniapassi ovat edellytyksiä tehtävään. Meillä saat kattavan perehdytyksen ja koko muun tiimin tuen tehtävässä menestymiseen, ja asennehan on se mikä ratkaisee!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.