Täyttö Oy

Koneenkuljettaja kiinteistöhuoltoon Tampereelle!

JOU kaikki konekuskit! Kokemusta kiinteistötraktorista tai pyöräkuormaajasta? Hae meille KONEENKULJETTAJAKSI kiinteistöhuoltoon Tampereelle!

Etsimme asiakkaallemme nyt KONEENKULJETTAJIA kiinteistöhuollon töihin Tampereelle!

 

Työssäsi pääset tekemään erilaisilla koneilla kiinteistöhuollon töitä eri vuodenaikojen mukaan ympäri Tamperetta! Työhön kuuluu muun muassa hiekoitukset, auraukset, lumenpoistot, hiekan poistot sekä muut konetyöt. Työhön sisältyy myös muita kiinteistöhuollon tehtäviä, kun koneilla tehtävää ei ole – eli tylsää ei varmasti tule!

 

Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiviin klo 7-17 välille, mutta poikkeuksia etenkin talviaikaan työsjoissa on. Etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta koneiden puikoista, oli kyseessä sitten kiinteistötraktori, kadunlakaisukone, pyöräkuormaaja, dumpperi tai traktori. Työ edellyttää työturvallisuuskorttia sekä B-ajokorttia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.