Täyttö Oy

Koneistaja päivätyöhön Tampereelle!

Nyt tarjolla loistava työpaikka kokeneelle KONEISTAJALLE päivätyönä Tampereen Kalkussa manuaalikoneistuksen parissa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme KONEISTAJAA päivätyöhön Tampereen Kalkkuun vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi käytät pitkälti manuaali- ja karusellisorveja, ja työstät isoja kappaleita eri teollisuuksien tarpeisiin. Koneita mm. Poreba, VDF Hamburg ja Enzio Pensotti, kärkiväli suurimmillaan 5000 mm ja max sorvaushalkaisija 1500 mm – eli ihan pieniä kappaleita ei työstetä! Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe pääasiassa klo 7–15.

 

Odotamme aiempaa koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittua osaamista koneistuksen parista, sekä erityisesti kokemusta manuaalisorveista.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen ja sopimuksen mukaan, palkkatoive huomioiden.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.