Täyttö Oy

Koneistaja raskaan tuotannon pariin Akaaseen!

Hei koneistaja tai alalle pyrkivä metallityöntekijä! Tarjolla paikka raskaan koneistuksen parissa Akaassa osana huippuporukkaa KONEISTAJANA – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Akaaseen KONEISTAJAA raskaan metalliteollisuuden valmistustyöhön!

 

Työssäsi toimit koneenkäyttäjänä työstökeskuksilla tai aarporilla, ja koneistat pääasiassa lyhyitä sarjoja ja yksittäiskappaleita teollisuuden tarpeisiin. Työ on tarkkuutta ja keskittymistä vaativaa erityisesti kappaleiden suuren koon vuoksi. Tässä tehtävässä ohjelmointitaito on eduksesi muttei välttämätön, sillä ohjelmoinnin tekee pääasiallisesti työnjohto.

 

Odotamme sinulta ymmärrystä raskaan teollisuuden tuotantotiloissa toimimisesta, tarkkuutta työssäsi sekä uskoa itseesi. Alan koulutus tai työn kautta hankittua kokemusta koneistuksesta tulisi löytyä, mutta valmis seppä sinun ei tarvitse olla – me autamme kehittymään sellaiseksi!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.