Täyttö Oy

Koneistustaitoisia metallityöntekijöitä reissutyöhön!

Nyt on ”Pelle Pelottomille” monipuolista ja haasteellista reissutyötä tarjolla! Haemme KONEISTUSTAITOISIA METALLITYÖNTEKIJÖITÄ – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt KONEISTUSTAITOISIA METALLITYÖNTEKIJÖITÄ liikkuvaan työhön ympäri Suomea ja maailmaa!

 

Täällä pääset osaksi tiimiä tekemään monipuolisia teollisuuden korjauksia ja huoltoja eri puolille Suomea sekä muuta maailmaa! Työ sisältää mm. asiakaskohteeseen menon koneiden kanssa, korjausta, säätöä ja manuaalikoneistusta paikan päällä esimerkiksi turbiineihin, tasoihin ja koneenosiin.

 

Työssäsi erityisen tärkeää on manuaalikoneistustaito, kädentaidot, kone- ja metallialan tuntemus sekä hyvät ongelmanratkaisutaidot. Työ edellyttää B-ajokorttia, Työturvallisuuskorttia, matkustusvalmiutta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Reissujen pituudet vaihtelevat muutamista päivistä jopa kuukauteen. Reissujen välissä töitä tehdään Ylöjärvellä omissa tiloissa. Valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.