Täyttö Oy

Kunnossapitoasentaja Tampereelle!

Hei sähkö- ja automaatioalan osaajat! Nyt on todellinen helmi alan paikkojen joukossa tarjolla KUNNOSSAPITOASENTAJANA Tampereella – Lue lisää!

 

Etsimme nyt teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidon alalla toimivalle asiakkaallemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA Tampereelle!

 

Työssäsi pääset tekemään teollisuuden tuotantolaitteiden sekä teollisuuskiinteistöjen sähkö- ja automaatiokunnossapitoa, huoltoa ja korjauksia. Työsi sisältää vianetsintää, ennakoivaa huoltoa, osien vaihtoa, korjauksia, testausta ja paljon muuta, eli yksitoikkoista työsi ei tule olemaan!

 

Toimipiste sijaitsee Tampereella, ja työt painottuvat Pirkanmaan alueelle. Joskus kuitenkin työ vaatii matkustamista myös maakunnan ulkopuolelle, ja tähän toivomme myös sinulta valmiutta. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta sähkö- ja automaatioasennuksista, sekä ymmärrystä myös koneiden mekaaniseen toimintaan. Aiempi teollisuuden kunnossapitokokemus katsotaan eduksesi!

 

Työ alkaa vakituisena ja kokoaikaisena vuokratyösuhteena, ja 6 kk vuokrasuhteen jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle. Palkkaus riippuu kokemuksestasi, ja meillä osaavalle kaverille maksetaan osaavan kaverin palkkaa! Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.