Täyttö Oy

Kuorma-autonkuljettaja Tampereelle!

Etsimme nyt asiakkaallemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA reittiajoon Tampereelle! Tarjolla on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde.

 

Työssäsi lähdet toimipisteestä aikaisin aamulla, ja kuljetat omalla nimetyllä reitilläsi monipuolisesti erilaisia kuluttajatuotteita ja tarvikkeita. Kohteessa nappaat tavarat autosta ja toimitat ne asiakkaan ovelle/tiloihin.

 

Työ edellyttää voimassa olevaa ammattipätevyyttä, digipiirturikorttia ja työturvallisuuskorttia. Etua tehtävään saat aiemmasta ajokokemuksesta. Kuitenkin vaikka kokemusta et olisi vielä ehtinyt kerryttää, ei hätää! Me koulutamme sinut tehtävään perusteellisesti.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä kuorma-autoalan TES/sopimuksen mukaan.

 

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, sähköpostilla tai soita vaikka Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kivioja, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*