Täyttö Oy

Kuorma-autonkuljettajia Tampereelle!

Etsimme nyt asiakkaallemme KUORMA-AUTONKULJETTAJIA useanlaiseen eri reittiajoon Tampereelle! Tarjolla on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde.

Työssäsi lähdet lähtöterminaalista aikaisin aamulla, ja kuljetat omalla nimetyllä reitilläsi monipuolisesti erilaisia kappaletavaroita. Kohteessa nappaat tavarat autosta ja toimitat ne asiakkaan tiloihin tai terminaaliin.

 

Työ edellyttää voimassa olevaa ammattipätevyyttä, digipiirturikorttia ja työturvallisuuskorttia. Etua tehtävään saat aiemmasta ajokokemuksesta. Kuitenkin vaikka kokemusta et olisi vielä ehtinyt kerryttää, ei hätää! Me koulutamme sinut tehtävään perusteellisesti.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, sähköpostilla tai soita vaikka suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*