Täyttö Oy

Kuorma- ja kasettiautonkuljettaja Tampereelle!

JOHOI sinä CE-kortillinen raskaan kaluston osaaja! Nyt tarjolla vakituinen päivätyö KUORMA- JA KASETTIAUTONKULJETTAJANA Tampereella – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt KUORMA- JA KASETTIAUTONKULJETTAJAA vakituiseen päivätyöhön Tampereelle!

 

Ajat työssäsi vaihtelevasti kuorma- tai kasettiautolla maa-ainesta, soraa ja hiekkaa työmaille ja työmailta Tampereen seudulla. Työssä tärkeää on keskittymis- ja hahmotuskyky, sekä aikaisempi ajokokemus edellä mainituista ajoneuvoista.

 

Työ edellyttää CE-korttia, ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia. Me toivomme sinulta aikaisempaa ajokokemusta vähintään kuorma-autolla, kasetilla tai yhdistelmällä, sekä motivoitunutta ja oma-aloitteista otetta työhön! Työ on päivätyö, ja työaika pääasiassa ma-pe klo 7-16 välillä.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*