Täyttö Oy

Kylmäasentaja Tampereelle!

Hei SÄHKÖASENTAJA tai jo valmis KYLMÄASENTAJA! Nyt on todellinen helmi alan työpaikkojen joukossa tarjolla – Lue lisää!

Etsimme luotetulle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme kahta KYLMÄASENTAJAA Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi pääset asentamaan ja huoltamaan omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen ilma-vesi-, ilma- ja maalämpöpumppuja, sekä erilaisia ilmastointi- ja lämmöntalteenottokoneita. Työt sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, erityisesti Tampereella ja ympäryskunnissa.

 

Töiden alkaessa saat käyttöösi yrityksen pakettiauton, jolla kuljet eri työmaille. Kylmäaineluvista on selvää etua tehtävään, mutta niihin voidaan myös kouluttaa töidenteon ohessa! Kokemusta sähkötöistä ja vähintään S3 luvat ovat edellytyksenä työhön valittaville henkilöille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

 

Työ alkaa vakituisena ja kokoaikaisena vuokratyösuhteena, ja 6 kk vuokrasuhteen jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle. Palkkaus riippuu kokemuksestasi, ja meillä osaavalle kaverille maksetaan osaavan kaverin palkkaa.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! 

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*