Täyttö Oy

Kylmälaiteasentaja Vantaalle

Kylmälaiteasentajat HOI!

Etsimme KYLMÄLAITEASENTAJAA asiakasyrityksellemme raskaankaluston kylmälaiteasennuksiin ja -huoltoihin Vantaalle!

 

Työssäsi asennat ja huollat kuorma-autoihin asennettavia erilaisia kylmälaitteita. Tämän takia sinulla täytyy olla kylmälaitteiden asennusluvat kunnossa ennen töiden aloittamista. Toivomme myös, että sinulle on kertynyt kylmälaitteista kokemusta jo muutaman vuoden verran ja sinulta löytyy mielenkiintoa raskaan kaluston parissa työskentelyyn. Työt sijaitsevat Vantaalla upouusissa ja vasta valmistuvissa toimitiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus on sopimuksen mukaan ja ammattilaiselle maksamme aina ammattilaisen palkan, joten kerrothan myös palkkatoiveesi!

 

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Teemuun yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi www.taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*