Täyttö Oy

Laatoittaja Tampereen seudulle!

Hei LAATOITTAJA, tule meille hommiin! Haemme ammattitaitoista Laatoittajaa asiakkaallemme Tampereen seudulle omatoimiseen ja joustavaan vakituiseen työhön – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt LAATOITTAJAA Tampereen seudulle! Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla, mutta pääasiassa Tampereella ja ympäryskunnissa.

 

Työssäsi pääset tekemään laatoituksia, kaatoja ja vedeneristyksiä niin märkätiloihin, eteisiin kuin keittiöihin ja muihinkin asuintiloihin. Saat työssä käyttöösi työauton, jolla kulkea työmaille ja kohteisiin, ja jossa myös tarvikkeet kulkevat aina mukana!

 

Työ edellyttää aiempaa kokemusta laatoitus- ja vedeneritystöistä, VTT-sertifikaattia ja B-ajokorttia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme ammattilaiselle ammattilaisen palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.