Täyttö Oy

Lähihoitaja lyhyisiin ja pitkiin työsuhteisiin

Asiakkaamme etsivät jatkuvasti lähihoitajia niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin. Lomakaudet, äkilliset sairastumiset, covid-19 kaltaiset globaalit pandemiat sekä alan vaihto tekevät muutokset nopeiksi ja hektisiksi.
Lähihoitajan mielenkiintoisiin ja merkityksellisiin tehtäviin kuuluu mm. potilaiden tilan seuraaminen ja muutoksiin reagoiminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa, lääkehoidon tukeminen sekä potilaan vaatimat erikoishoidot. Työhön voi myös kuulua erilaisten virikehetkien, kuten ulkoilun, järjestämistä, sekä yhteydenpitoa omaisiin.
Hyvän lähihoitajan tunnistaa siitä, että hän kunnioittaa asiakasta, kollegaa, omaisia sekä muuta henkilökuntaa. Huumori taittuu vaivatta ja hän osaa ottaa erilaiset ihmiset huomioon yksilötasolla. Hyvä lähihoitaja työskentelee sujuvasti osana tiimiä, mutta pystyy tekemään myös itse päätöksiä. Hyvään lähihoitajaan yhdistetään aina vastuunkanto, uusien haasteiden selättäminen sekä hyvät ihmissuhdetaidot.

Kuulostaa siltä, millainen lähihoitaja sinä olet? Laita meille nopeasti hakemus niin etsimme sinun aikatauluun ja kokemukseen soveltuvan työpaikan.

Hoiva-alan hakemus

Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja muut hoiva-alan työnhakijat.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*