Täyttö Oy

Lämpökeskusasentaja liikkuvaan työhön!

HEI reissutöistä kiinnostuneet! Tarjolla on monipuolinen pesti, jossa pääsee kehittämään omaa osaamistaan LÄMPÖKESKUSASENTAJANA – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt LÄMPÖKESKUSASENTAJAA liikkuvaan työhön ympäri Suomea vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi asennat, huollat ja korjaat lämmityskattiloita, lämpökeskuksia sekä erilaisia poltinlaitteita ympäri Suomea. Pääpaikka sijaitsee Tampereella, ja töitä tehdään myös pääpaikalla reissujen välissä ja valmistelutöissä.

 

Työssä vastaan tulee erilaisia mekaanisen asennuksen tehtäviä, puikko- ja MIG-hitsaamista sekä paljon muuta. Työ on hyvin monipuolista ja vaatii ongelmanratkaisutaitoja – eli tylsää ei töissä tule varmasti! 

 

Arvostamme erityisesti monipuolista työn kautta hankittua kokemusta, sekä hitsaustaitoa. Voit olla jo monessa liemessä keitetty konkari, tai vasta urasi alkutaipaleella, sillä me opetamme sinut perusteellisesti työhön ja saat kattavan tuen työssä onnistumiseen sekä kehittymiseen – asenne siis ratkaisee!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Heräsikö mielenkiintosi? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.