Täyttö Oy

Leipuri Tampereelle!

Hei sinä aamuvirkku leipuri, juuri SINÄ! siellä! Miltä kuulostaa aikaisin aamulla alkava päivätyö leipomoalalla ja mahtavassa työporukassa? Tässä saattaa olla sinun tuleva työpaikkasi – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt LEIPURIA päivätyöhön makeiden herkkujen pariin Tampereen Ruskoon!

 

Työssäsi aloitat aikaisin aamulla taikinoiden valmistuksella ja esivalmisteluilla. Työtehtävissäsi pääset tekemään useita erilaisia makeita, ja suolaisia herkkuja kuten donitseja, pullia, munkkeja, sämpylöitä, pasteijoita ja paljon muuta! Arvostamme suuresti leipomiskokemusta käsin, mutta voit olla jo kokenut leipomoalan konkari, tai vasta hieman kokemusta vyön alle kartuttanut. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtävään! Tärkeintä on toimelias, oma-aloitteinen ja positiivinen ote työhön.

 

Työpäivät alkavat pääasiassa aamuisin klo 4:00, ja kestävät noin 8 tuntia. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, ja siinä noudatetaan leipomoalan TES:iä. Työ edellyttää hygieniapassia.

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja työntekijöillämme on mahdollisuus kuukausittaiseen yrityskohtaiseen palkanlisään! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kivioja, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 2.
      Suostumus*