Täyttö Oy

Levyseppä/metallityöntekijä Harjavaltaan!

OHOI! Metallin työstäminen ja laitteet tuttuja? Tarjolla vakituinen paikka metallirakenteiden kokoonpanossa ja valmistuksessa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt LEVYSEPPÄÄ / METALLITYÖNTEKIJÄÄ Harjavaltaan vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi teet raskaiden ja keskiraskaiden runkorakenteiden ja koneen osien esivalmistusta ja kokoonpanoa itsenäisesti piirustusten mukaan. Valmistelet kappaleet jatkotuotantoon joko koneistukseen tai hitsaukseen, ja teet myös viimeistelytöitä. Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe.

 

Aiempi kokemus metallialalta, alan koulutus tai kokemus kokoonpanotyöstä on eduksesi työtehtävään. Työ edellyttää kuvienlukutaitoa, sujuvaa suomenkielen osaamista ja ongelmanratkaisutaitoja – asenne kuitenkin ratkaisee!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Aloituspalkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan.

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita vaikka suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.