Täyttö Oy

Levyseppähitsaaja Kangasalle!

Hei SINÄ SIELLÄ! Koulutus taustalla ja intoa hitsaukseen? Tarjolla vakituinen työpaikka kokoonpanohitsauksen parissa Kangasalla – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt LEVYSEPPÄHITSAAJAA Kangasalle vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työssäsi teet itsenäisesti kokoonpanohitsausta ja osavalmistusta. Pääasiassa hitsattava materiaali on alle 10mm mustaa rautaa eri muodoissa, ja hitsaus tapahtuu MIG- ja MAG-laitteilla. Töissä ei tarvitse notkua yömyöhään, sillä työtä tehdään vain päivävuorossa!

 

Aiempi hitsauskokemus, kuvienlukutaito ja kokemus kokoonpanohitsauksesta on selväksi eduksesi. Voit olla jo kokenut konkari tai vasta urasi alkutaipaleella – asenne kuitenkin ratkaisee!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Aloituspalkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan!

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita vaikka suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.