Täyttö Oy

Lihamestari Tampereelle!

Hei lihan ja leikkuun osaajat! Nyt tarjolla loistava tilaisuus LIHAMESTARILLE uuden sukupolven lihakaupassa Tampereella – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Tampereen seudulle kehitysmyönteistä ja innovatiivista LIHAMESTARIA uuden sukupolven lihakauppaan!

 

Tarjolla kokoaikainen ja vakituinen paikka, jossa pääset kehittämään, innovoimaan ja viemään eteenpäin pitkät perinteet omaavaa lihakauppaa uuden sukupolven polulla. Päivittäinen työsi koostuu pääosin asiakkaiden palvelemisesta, joille pääset tarjoamaan myös omaa asiantuntijuuttasi lihatuotteiden valinnassa, toiminnan ja palveluiden aktiivisesta kehittämisestä – sekä tietenkin lihan leikkuusta ja käsittelystä!

 

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta lihanleikkuusta, leikkuutapojen tuntemusta, halua tarjota korkealaatuista asiakaspalvelua ja innovatiivista asennetta toiminnan jatkuvalle kehittämiselle. Toivomme sinun omaavan myös näkemystä ja intohimoa uusien toimintatapojen ja menetelmien luomiseen, sekä rohkeutta kokeilla uusia asioita!

 

Me tarjoamme sinulle hauskan ja tekevän työyhteisön, vastuuta ja vapautta kehittää toimintaa, sekä apua aina kun sitä tarvitset. Saat myös huippu työvälineet sekä tietenkin korkealaatuiset tuotteet, joita on ilo tarjota asiakkaille hyvän palvelun kera! Työajat sijoittuvat ma-la klo 7–18 välille, ja palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä. Työt alkavat sovitusti kevään 2024 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.