Täyttö Oy

Loka-autonkuljettaja Janakkalaan!

OHOI! Reilusti maalaisjärkeä, C-ajokortti ja ammattipätevyys taskussa? HYVÄ! Hae nyt LOKA-AUTONKULJETTAJAKSI Janakkalaan – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt LOKA-AUTONKULJETTAJAA Janakkalaan vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen!

 

Työtehtäviisi kuuluu loka-auton kuljettaminen Janakkalassa ja lähialueilla, sekä painehuuhtelut, viemärikuvaukset ja säiliöiden tyhjennykset itsenäisesti. Työ on pääosin päivätyötä, mutta sisältää myös päivystystä.

 

Työ edellyttää C-ajokorttia, ammattipätevyyttä, hyvää fyysistä kuntoa ja asiakaspalvelutaitoja. Ehdotonta etua tehtävään saat aiemmasta ajokokemuksesta ja vastaavasta työkokemuksesta. Tärkeintä työssä on kuitenkin itseohjautuva, oma-aloitteinen ja huolellinen asenne! Palkkaus tehtävässä AKT:n TES mukaan!

 

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
Oma auto käytössä:
Oma auto käytössä:
Ajokorttiluokka:

CV - Voit halutessasi ladata CV:si tähän.

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.

    Kuva - Voit halutessasi ladata hakemukseen mukaan kuvan itsestäsi.

    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 4 GB, Max. tiedostot: 2.